Icelantic is de oceaan overgestoken. Goed nieuws voor alle fans die lastige capriolen moesten uithalen om een setje ski’s uit Amerika te bemachtigen. Vanaf dit seizoen is Icelantic gewoon in Nederland, België en Luxemburg verkrijgbaar. Via deze website, maar ook via een aantal shops in Nederland. Voor wie deze ski al geskied heeft, Icelantic heeft een verrassende collectie ski’s neergezet. Niet alleen verrassend qua bouw en hoogwaardig materiaalgebruik, maar zeker ook wat design en uitstraling betreft. Een kenner zal het met ons eens zijn, dit merk is uniek!

Mocht je voor aanschaf van een ski eerst overtuigd willen worden? Laat het ons weten, we overtuigen je met plezier. Dat doen we door diverse testweekenden te organiseren, en we lenen je graag iets uit vanuit onze bescheiden testcollectie. Maar wees gewaarschuwd, waarschijnlijk wil je na een run op een van de Icelantic ski’s nooit meer anders!